[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شماره‌های مجله
آخرین شماره
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینه‌ها
اخبار نشریه
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعارض منافع
فرم تعهدنامه
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسش‌های متداول
صفحه برترین‌های پایگاه
اطلاع‌رسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
اصول اخلاقی نشریه
::
شناسنامه نشریه
صاحب امتیاز

دانشگاه خوارزمی

مدیرمسئول

دکتر محمدحسین مجلس آرا

سردبیر

دکتر محمد اسمعیل عظیم عراقی

شاپا چاپی

2588-493X

شاپا الکترونیکی

2588-4921

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دوره 2، شماره 1 - ( بهار و تابستان 1396 ) ::
جلد 2 شماره 1 صفحات 52-39 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر دمای بازپخت روی خواص المان حسگری گاز استون بر پایۀ نانوذرات Ni0.9Co0.1Fe2O4 سنتز شده به روش خوداحتراقی
فاطمه ربیعی ، مرتضی ایزدی فرد ، محمدابراهیم قاضی
چکیده:   (1981 مشاهده)
در این کار ابتدا نانوذرات فریت نیکل خالص و آلاییده با 10% کبالت (Ni0.9Co0.1Fe2O4، NiFe2O4) به روش خوداحتراقی تهیه شدند. سپس نانوذرات تهیه شده، به شکل قرص‌هایی به قطر  cm5/2 درآمدند. قرص‌های تهیه شده در دماهای °C600، °C650 و °C700 به مدت 4 ساعت تحت عملیات بازپخت قرار داده شدند. ساختار بلوری قرص‌های تهیه شده با استفاده از اندازه‌گیری طیف پراش اشعۀ ایکس (XRD) و ثبت تصاویر از سطح نمونه‌ها با استفاده از یک میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی (FESEM) بررسی شد. طیف‌های پراش اشعۀ ایکس اندازه‌گیری شده، تشکیل ساختار اسپینلی مکعبی نمونه‌ها را نشان دادند. قرص‌های تهیه شده به عنوان المان حسگری گاز در دماهای کار مختلف در حضور گاز استون (ppm2500) ارزیابی شدند. نتایج این تحقیق نشان داد که نمونه‌های خالص و آلاییده بدون بازپخت، حساسیت بیش‌تری در مقایسه با نمونه‌های بازپخت شده نسبت به استون از خود نشان می‌دهند، اگر چه حساسیت نمونۀ خالص فریت نیکل خالص (NiFe2O4) بدون بازپخت از سایر نمونه‌ها بیش‌تر بود. هم‌چنین حساسیت حسگرها به طور قابل توجهی تابع دمای کار حسگر بودند. نتایج این بررسی نشان داد که نمونۀ فریت نیکل خالص (NiFe2O4) بدون بازپخت برای حسگری گاز استون در مقایسه با سایر نمونه‌ها مناسب‌تر است
واژه‌های کلیدی: فریت نیکل خالص، فریت نیکل آلاییده با کبالت، حسگر گازی، روش خوداحتراقی
متن کامل [PDF 1292 kb]   (704 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1396/8/7 | پذیرش: 1396/8/7 | انتشار: 1396/8/7
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

rabiee F, izadifard M, ghazi M E. Effect of annealing temperature on acetone gas sensor properties based on Ni0.9Co0.1Fe2O4 nanoparticles synthesized by microwave assisted combustion method. Journal title 2017; 2 (1) :39-52
URL: http://jmrph.khu.ac.ir/article-1-35-fa.html

ربیعی فاطمه، ایزدی فرد مرتضی، قاضی محمدابراهیم. تأثیر دمای بازپخت روی خواص المان حسگری گاز استون بر پایۀ نانوذرات Ni0.9Co0.1Fe2O4 سنتز شده به روش خوداحتراقی. عنوان نشریه. 1396; 2 (1) :39-52

URL: http://jmrph.khu.ac.ir/article-1-35-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 2، شماره 1 - ( بهار و تابستان 1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
پژوهش های نوین فیزیک Journal Modern Research Physics
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645